top of page

SAMARBEJDSKLUBBER

Vi samarbejder med volleyballklubber i København, Aarhus og Odense. Har du fået blod på tanden efter endnu mere volley - så tøv ikke med at henvende dig til en af vores samarbejdsklubber. De vil stå klar med åbne arme og brede smil til at tage imod dig.

KØBENHAVN

Amager Volleyball Klub 

CBS Sport

Copenhagen Beachvolley

Enghave Volleyball Klub

Frederiksberg Beachvolleyklub

Frederiksberg Volley

Grøndal EV:

I Grøndal EV har vi begyndere såvel som rutinerede spillere, og derfor er der plads til både det store og det lille ambitionsniveau. I den kommende sæson har vi seniorhold der spiller i alt fra Mix 2-rækken til 2. division, og ungdomshold der spiller til weekendstævner såvel som til Sjællands- og Danmarksmesterskaberne.

Vi træner primært i Hillerødgade Sportshal og Bellahøjhallen, men har også et mangeårigt samarbejde med Grøndalsvænget skole hvor ungdomstræningen foregår.
Mandage og onsdage fra maj til august råder vi over to beachvolleybaner i Ryparken, hvor vi mixer på tværs af holdene afhængigt af fremmødet.

KU Studenteridræt

"KU Studenteridræt (UCPH Student Sports) is for all lovers of sports and volleyball in particular – we work non-profit and promote community, progression and diversity. Join as a beginner, as a skilled player or anywhere in between – we have more than 500 members playing volleyball and beachvolleyball each year, and we have a spot for you as well!"

KSV

KV 61

Pan Volley

Spirillen Volley

Sundby KFUM

VLI Volley

Samarbejdsklubber: Tekst
Samarbejdsklubber: Tekst
Samarbejdsklubber: Tekst
bottom of page