MØD HOLDET BAG

Vi er her for dig

SEBASTIAN "SEB" MIKELSONS

Your "go to guy"

Sebastian er til daglig hæver på et af Danmarks bedst volleyballhold, og vi er så heldige at have fået ham med ombord på City Volley. Han ved alt - og hvis du har brug for mere viden, så må du endelig henvende dig.

Tlf. 2682 6969

Mail: smi@volleyball.dk

CHRISTINA ATTRUP JUHL

The boss

Christina er den helt overordnede chef. Tag kun fat i Christina, hvis nogen har fucked virkelig meget op. Så tager hun den derfra og får alt i den skønneste orden.

Tlf. 5192 3254

Mail: chr@volleyball.dk

NIELS KLIIM

Den kreative

Niels ser idéer og muligheder for City Volley, som ingen ellers havde tænkt på. Som uddannet arkitekt er han den kreative hos City Volley. Har du en idé til City Volley, så tøv ikke med at pitche den for Niels.

Tlf. 2620 0900

Mail: volleyball@lk5.dk

CHRISTOFFER BØRME JENSEN

Your main host

"Børme" kan ALT med en volleyball. Han spiller på højeste niveau, både i hallen og på stranden. "Børme" er vært på banerne i København, og er klar til, at lære dig et trick eller to. Spørgsmål? Spør' Børme.

Tlf: 5350 0891

Mail: cbj@volleyball.dk

FREDERIK DAUGAARD & GUY ESHEL

City Volley Bois

Det kan godt være, at København har City Bois - men Aarhus har 'City Volley Bois'! De er dobbelt så nice, vildt charmerende og har byens mest åbne arme. I Aarhus bliver du derfor mødt af vores 'City Volley Bois', der tager mega pænt imod dig og giver dig en fantastisk oplevelse.

KATHRINE STEIN BRINCK

Super City Girl

Kathrine er den ene af vores værter i Odense, og vi er super glade for at have fået hende med på holdet. Udover at være super sød og smilende, så er Kathrine også en smadder dygtig volleyballspiller, som kommer fra en sand volleyfamilie.

FREDERIK "FREGGO" MIKELSONS

Boldens Mester

"Freggo" er en mester med en bold. Han har vundet DM i volleyball utallige gange samt DM i fodbold for juniorer. Derudover har han spillet EM i volleyball i 2013! Når du møder "Freggo" i Odense, kan du derfor helt sikkert få et tips eller to til leg med bolden - hvad enten det er med hænderne eller fødderne.

OLIVER W. NIELSEN

The young gun

Oliver er en af vores to nye værter i Aarhus. Olivers interesse for volleyball startede i skolen, men blev først rigtig vakt, da han startede til City Volley. Hans passion for City Volley, kombineret med hans gode humør, gør ham til den perfekte vært.

DAVID NGUYEN

The new guy

David er den anden af vores nye værter i Aarhus. Ligesom Oliver, er David startet som fast deltager til City Volley og da chancen bød sig, slog David til og blev vært. David har spillet volleyball i 2 år i Hinnerup VK og er inspireret af anime-serien "Haikyu".

Idrættens Hus
Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby