top of page

HVORFOR CITY VOLLEY?

Vi giver forskere og eksperter ret - volleyball ER virkelig verdens hyggeligste sport. Til City Volley har vi sat netop hyggen og fællesskabet i højsædet - uden at kvaliteten med spillet, bevægelse og motionen er dalet. Læs her 10 gode grunde til 'Hvorfor du skal være med til City Volley'.

1. HYG DIG I FORM

Til City Volley hygger vi os. Og vi hygger os sammen. Vi hygger os med at være aktive med volleyball som omdrejningspunkt, der af flere forskere er blevet kåret til verdens hyggeligste sportsgren. Kom til City Volley og du vil få god motion samtidig med, at du hygger dig og har det sjovt.

2. LIGE RUNDT OM HJØRNET

City Volley er en spytklat væk fra dig. Vi spiller midt inde i byerne, så du aldrig har langt til dit næste City Volley arrangement.

3. KOM OG GÅ - SOM DU VIL

Til City Volley ved vi godt, at du også laver andre ting. Vi sætter derfor fleksibilitet i højsædet. Selvom et arrangement starter kl. 17.30, gør det ikke noget, hvis du f.eks. først kommer kl. 18.20. Det er der ingen træner eller holdkammerater, der vil blive sure over.

4. KOM BARE SOM DU ER

Til City Volley behøver du intet udstyr. Kom i det tøj, du har lyst til og spil med.

5. SJOV TRÆNING AF HELE KROPPEN

Du vil med garanti få smil på læben og sved på panden til City Volley. Det er ingen tilfældighed, at volleyball på verdensplan er den sport - efter fodbold - der udøves af flest mennesker! Der opstår altid sjove situationer og ting at grine af til City Volley - og så får du samtidig trænet både over- og underkroppen.

6. HOLDÅND, HOLDSPIL OG HOLDSPORT

Der burde næsten være et skjult 'H' i Volleyball. Samarbejde og holdånd er nøgleord, når snakken går på volleyball. Man arbejder tæt sammen og støtter hinanden i at få 'gjort bolden bedre' for hver berøring. Netop derfor bliver hver duel og kamp helt speciel, fordi man er sammen som et hold. Kom til City VoHHlley.

7. ALLE KAN VÆRE MED

Alle uanset alder, evner og kondital kan være med til City Volley. Til City Volley har vi haft alle lige fra nybegyndere til Ligaspillere med. Vores dygtige værter og værtinder sørger for, at du altid vil have nogen på dit niveau at spille med.

8. FÆLLESSKAB

Til City Volley har vi fokus på fællesskabet. Vi sørger for, at du får mulighed for at spille mod og med forskellige City Volley-medlemmer. Du har dog selvfølgelig altid mulighed for selv at bestemme, hvem du spiller med, hvis du f.eks. kommer sammen med nogle venner. Undervejs til et City Volley arrangement holder vi et par fælles pauser, hvor der vil være mulighed for at hygge sig på kryds og tværs med alle de andre City Volley-medlemmer.

bottom of page