top of page
UV-imMwA_edited_edited.jpg

FAQ

Find svar på de typiske spørgsmål

Finder du ikke svar på det, du leder efter, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os

HVORDAN BLIVER JEG MEDLEM?

Det er nemt og hurtigt. Det hele kan klares online på mindre end 5 minutter. Find det medlemskab der passer dig her

HVORDAN KØRER CITY VOLLEY SÆSONEN?

Fra marts-november spiller vi udendørs med flere ugentlige events i alle 3 byer. Fra november-marts spiller vil vi have et større månedligt arrangement, som primært vil være indendørs.

HVORNÅR ER DER HYGGETURNERING?

Én gang om måneden spiller afholder vi en stor Hyggeturnering i hver af de tre byer: København, Aarhus og Odense. Klik på den by du gerne vil vide mere om.

HVORDAN AFMELDER JEG MIG?

Du kan afmelde dig, ved at logge ind på din profil på hjemmesiden, gå ind under 'My Subscriptions' og trykke 'Annuller abonnement'.

Se video: Sådan afmelder du dig

HVORFOR ER DET SÅ BILLIGT?

City Volley er en non-profit organisation, der når alt kommer til alt går op i tre ting: volleyball, fællesskab og skabe gode oplevelser!

KAN ALLE VIRKELIG VÆRE MED?

Det korte svar er: JA, JA, JA!! - nu behøver vi faktisk ikke uddybe spørgsmålet yderligere. Ej, vi spiller altid på baner opdelt i niveau, så der helt sikkert vil være en bane på dit niveau. Vi har haft alle fra helt nybegyndere til Ligaspillere til City Volley. Aldersspændet har også været vidt, da vi vores yngste deltager var 9 år og vores ældste deltager har været 74. Derudover vil vores glade værter altid rigtig gerne give dig en udførlig og sikker introduktion til de to grundslag, serven samt reglerne. Så er du nemt og hurtigt klar til en omgang City Volley.

HVAD FÅR JEG I MIT MEDLEMSKAB?

Det afhænger af hvilken type medlemskab, du ønsker. Vi tilbyder to forskellige typer af medlemskaber. Fælles for alle medlemskaber er dog, at det er på DINE præmisser. Vi forventer således hverken, at du kommer fast på faste tidspunkter og vi forventer ej heller, at du løfter en masse opgaver. Kort og godt får du: et fleksibelt medlemskab på dine præmisser, hvor du kan møde en masse mennesker, der alle sammen gerne vil hygge sig, spille volleyball og drikke en øl eller sodavand sammen.

Læs mere om vores tre medlemskaber

ER CITY VOLLEY EN VOLLEYBALLKLUB?

City Volley er et 'community'. Vi er således ikke en volleyballklub. På en måde er vi snarere volleyballens svar på et fitness center - forstået på den måde, at du bare kan komme og gå som du vil, uden at nogen bliver sure. Tværtimod bliver både værter og deltagere bare glade for at se dig.

HVAD GØR I NÅR DET REGNER?

Som bekendt er det danske vejr meget omskifteligt og nogle gange kan vi bare ikke komme uden om regnvejret. Ift. afholdelse af vores event, vil det altid være en vurderingssag på dagen om der skal aflyses. Dette vil blive meldt ud i det pågældende Facebook-event, samt i den relevante Facebook-gruppe. Du kan finde links til vores 3 Facebook-grupper nedenfor.

bottom of page