UV-imMwA_edited_edited.jpg

FAQ

Find svar på de typiske spørgsmål

Finder du ikke svar på det, du leder efter, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os

HVORDAN BLIVER JEG MEDLEM?

Det er nemt og hurtigt. Det hele kan klares online på mindre end 5 minutter. Find det medlemskab der passer dig her

HVOR SPILLER I, NÅR DET BLIVER VINTER?

Fra oktober til og med april spiller vi indendørs i haller. Find ud af hvor og hvornår vi spiller i din by: København, Aarhus, Odense

HVORNÅR ER DER HYGGETURNERING?

Én gang om måneden spiller afholder vi en stor Hyggeturnering i hver af de tre byer: København, Aarhus og Odense. Klik på den by du gerne vil vide mere om.

KAN JEG BLIVE VÆRT/VÆRTINDE?

Vi kan altid bruge flere værter og værterinder. For at blive vært/værtinde kræves et godt overblik og en positiv indstilling. Kontakt Sebastian Mikelsons på smi@volleyball.dk eller på 26 82 69 69 for at høre mere om muligheden.

HVORFOR ER DET SÅ BILLIGT?

City Volley er en non-profit organisation, der når alt kommer til alt går op i tre ting: volleyball, fællesskab og skabe gode oplevelser!

KAN ALLE VIRKELIG VÆRE MED?

Det korte svar er: JA, JA, JA!! - nu behøver vi faktisk ikke uddybe spørgsmålet yderligere. Ej, vi spiller altid på baner opdelt i niveau, så der helt sikkert vil være en bane på dit niveau. Vi har haft alle fra helt nybegyndere til Ligaspillere til City Volley. Aldersspændet har også været vidt, da vi vores yngste deltager var 9 år og vores ældste deltager har været 74. Derudover vil vores glade værter altid rigtig gerne give dig en udførlig og sikker introduktion til de to grundslag, serven samt reglerne. Så er du nemt og hurtigt klar til en omgang City Volley.

HVAD FÅR JEG I MIT MEDLEMSKAB?

Det afhænger af hvilken type medlemskab, du ønsker. Vi tilbyder tre forskellige typer af medlemskaber. Fælles for alle medlemskaber er dog, at det er på DINE præmisser. Vi forventer således hverken, at du kommer fast på faste tidspunkter og vi forventer ej heller, at du løfter en masse opgaver. Kort og godt får du: et fleksibelt medlemskab på dine præmisser, hvor du kan møde en masse mennesker, der alle sammen gerne vil hygge sig, spille volleyball og drikke en øl eller sodavand sammen.

Læs mere om vores tre medlemskaber

ER CITY VOLLEY EN VOLLEYBALLKLUB?

City Volley er et 'community'. Vi er således ikke en volleyballklub. På en måde er vi snarere volleyballens svar på et fitness center - forstået på den måde, at du bare kan komme og gå som du vil, uden at nogen bliver sure. Tværtimod bliver både værter og deltagere bare glade for at se dig.