top of page
City%20Volley_edited.jpg

Få første måned gratis og spil med til alle vores events!!

Home: Welcome

GRIN DIG I FORM

Let, sjovt og mega underholdende

Vi synes ikke, at det der med at holde sig i form behøver at være kedeligt. Med City Volley bruger vi hele byen som vores boldbane, og du er velkommen til at komme og være med. Vi spiller i byens parker, på byens pladser og på strande nær byen, og vi er sikre på, at du også vil synes, det er både sjovt og sundt.

I vintersæsonen (november-marts) laver vi super fede, månedlige events indendørs i haller.

a-DSCF9565.jpg

Tilslut dig vores Facebook-gruppe for din by og få relevant information og opdateringer.

1-2-3 SÅ ER DU I GANG

Slide1.jpeg
Slide1.jpeg
Slide1.jpeg

SPIL GRATIS MED DEN FØRSTE MÅNED

City Volley er for alle. Det er altså ikke indestående på din bankkonto, der er afgørende for, om du kan være med. Du kan endda spille med helt GRATIS den førte måned som ALL IN medlem!!

a-DSCF9603.jpg

.. OG VI ER LIGE RUNDT OM HJØRNET

HØRT I BYEN

"Til City Volley kan jeg komme og gå, som det passer mig. Det er fedt, at jeg ikke er forpligtet til at komme på et præcist tidspunkt. Jeg kommer tit først 20 minutter efter det er startet, men det er der ingen, der kigger surt til - snarere tværtimod, bliver de andre bare glade, når jeg kommer."

William

"Jeg var virkelig nervøs for, om jeg kunne spille med. Jeg har aldrig rigtig spillet volley før, men både værterne og de andre medlemmer var bare så søde til at guide mig godt i gang. Banerne er ikke så store og boldene er lette og bløde. Det tror jeg også gør, at det var sjovt og nemt for mig at komme i gang med City Volley."

Denise

"Som studerende er det fedt, at jeg kan være aktiv sammen med andre for nærmest ingen penge. Fællesskabet med de andre, der kommer til City Volley, er også med til at gøre, at jeg kommer igen. Alle er altid i godt humør og vi sidder tit bagefter og snakker og drikker en øl sammen."

Line

MØD HOLDET BAG

Vi er her for dig

adm_Sara_Lilja_Jensen.jpg

SARA LILJA JENSEN

Your "go to guy"

Sara ved alt - eller finder ud af det. Så hvis du gerne vil vide mere om City Volley, så hiv fat i Sara.

Tlf. 6160 1282

Mail: sje@volleyball.dk

adm_Christina_Attrup_Juhl.jpg

CHRISTINA ATTRUP JUHL

The boss

Christina er den helt overordnede chef. Tag kun fat i Christina, hvis nogen har fucked virkelig meget op. Så tager hun den derfra og får alt i den skønneste orden.

Tlf. 5192 3254

Mail: chr@volleyball.dk

IMG_1734_edited_edited.jpg

DAVID NGUYEN

Mr. Aarhus City Volley

David startede som fast deltager til City Volley, og da chancen bød sig, slog David til og blev vært. David har spillet volleyball i 2 år i Hinnerup VK og er inspireret af anime-serien "Haikyu".

Josefine og Nikoline redigeret_edited.jpg

Nikoline Traun

Your main host Cph.

Nikoline er din vært i København. Hun startede faktisk som vært i Odense. Hun flyttede til København pga. sit studie, og hun var med det samme klar til at være vært i København.

city-volley-aarhus-6.jpg
bottom of page