top of page

Hyg dig i form
med byens bedste og billigste motionstilbud

GRATIS medlemsskab
Ja Tak!

City Volley er for alle, der har lyst til at holde sig i form - på den sjove måde. Vores værter står klar til, at tage i mod i byens parker, uanset dit niveau. Vi glæder os til, at se dig 😁

Tilmeld dig nemt og hurtigt og få gratis medlemskab. Du modtager en email med et link til dit medlemskort, som du kan hente ned på din telefon. Tjek evt. dit spamfilter.

gratis-medlemsskab
10-grunde

10 gode grunde til
City Volley

f-6.jpg

1. HYG DIG I FORM

Til City Volley hygger vi os. Og vi hygger os sammen. Vi hygger os med at være aktive med volleyball som omdrejningspunkt, der af flere forskere er blevet kåret til verdens hyggeligste sportsgren. Kom til City Volley og du vil få god motion samtidig med, at du hygger dig og har det sjovt.

2. LIGE RUNDT OM HJØRNET

City Volley er en spytklat væk fra dig. Vi spiller midt inde i byerne, så du aldrig har langt til dit næste City Volley arrangement.

a-DSCF1058-2.jpg

3. KOM OG GÅ - SOM DU VIL

Til City Volley ved vi godt, at du også laver andre ting. Vi sætter derfor fleksibilitet i højsædet. Selvom et arrangement starter kl. 17.30, gør det ikke noget, hvis du f.eks. først kommer kl. 18.20. Det er der ingen træner eller holdkammerater, der vil blive sure over.

4. KOM BARE SOM DU ER

Til City Volley behøver du intet udstyr. Kom i det tøj, du har lyst til og spil med

Fil_005_edited.jpg

5. SJOV TRÆNING AF HELE KROPPEN

Du vil med garanti få smil på læben og sved på panden til City Volley. Det er ingen tilfældighed, at volleyball på verdensplan er den sport - efter fodbold - der udøves af flest mennesker! Der opstår altid sjove situationer og ting at grine af til City Volley - og så får du samtidig trænet både over- og underkroppen.

6. HYGGETURNERING HVER MÅNED

En gang om måneden arrangerer vi en 'Hygge Turnering' i hver af de tre byer. Der vil være fede præmier på højkant. Med medlemskabet 'ALL IN' opnår du 50 % rabat på deltagergebyret til 'Hygge Turneringerne'.

a-DSCF0558.jpg

7. HOLDÅND, HOLDSPIL OG HOLDSPORT

Der burde næsten være et skjult 'H' i Volleyball. Samarbejde og holdånd er nøgleord, når snakken går på volleyball. Man arbejder tæt sammen og støtter hinanden i at få 'gjort bolden bedre' for hver berøring. Netop derfor bliver hver duel og kamp helt speciel, fordi man er sammen som et hold. Kom til City Volley.

8. ALLE KAN VÆRE MED

Alle uanset alder, evner og kondital kan være med til City Volley. Til City Volley har vi haft alle lige fra nybegyndere til Ligaspillere med. Vores dygtige værter og værtinder sørger for, at du altid vil have nogen på dit niveau at spille med.

volleyballspiller-munkemose-odense.jpg

9. BILLIGE MEDLEMSKABER

City Volley er en non-profit organisation. Vi ønsker bare at give flest muligt glæden ved volleyball og glæden ved at være sammen. Vi tilbyder derfor tre billige typer af medlemskab, hvor du kan komme i gang for blot 19 kr. Der vil derfor helt sikkert vil være et medlemskab, der passer til dig.

10. FÆLLESSKAB

Til City Volley har vi fokus på fællesskabet. Vi sørger for, at du får mulighed for at spille mod og med forskellige City Volley-medlemmer. Du har dog selvfølgelig altid mulighed for selv at bestemme, hvem du spiller med, hvis du f.eks. kommer sammen med nogle venner. Undervejs til et City Volley arrangement holder vi et par fælles pauser, hvor der vil være mulighed for at hygge sig på kryds og tværs med alle de andre City Volley-medlemmer.

video

Se intro-videoen

Den er optaget i København, men det samme gælder Aarhus + Odense

MØD HOLDET BAG

Vi er her for dig

City Volley arrangeres og drives Volleyball Danmark, der er danmarks nationale forbund for volleyball. Vores formål er at gøre motion til dagens højdepunkt og volleyball til danmarks sjoveste sportsgren - for alle. Vi har alle sammen spillet på volleyball på højt plan og elsker når vi kan tænde en volleyglød i andre - uanset niveau og ambitioner.

City Volley er ikke et arbejde - det er en livstil 💙

Volleyball_Danmark_logo.png
Sebastian Mikelsons.JPG

SEBASTIAN "SEB" MIKELSONS

Your "go to guy"

Sebastian er til daglig hæver på et af Danmarks bedst volleyballhold, og vi er så heldige at have fået ham med ombord på City Volley. Han ved alt - og hvis du har brug for mere viden, så må du endelig henvende dig.

Tlf. 2682 6969

Mail: smi@volleyball.dk

adm_Christina_Attrup_Juhl.jpg

CHRISTINA ATTRUP JUHL

The boss

Christina er den helt overordnede chef. Tag kun fat i Christina, hvis nogen har fucked virkelig meget op. Så tager hun den derfra og får alt i den skønneste orden.

Tlf. 5192 3254

Mail: chr@volleyball.dk

Niels Kliim.jpg

NIELS KLIIM

Den kreative

Niels ser idéer og muligheder for City Volley, som ingen ellers havde tænkt på. Som uddannet arkitekt er han den kreative hos City Volley. Har du en idé til City Volley, så tøv ikke med at pitche den for Niels.

Tlf. 2620 0900

Mail: volleyball@lk5.dk

image1.jpeg

CHRISTOFFER BØRME JENSEN

Your main host

"Børme" kan ALT med en volleyball. Han spiller på højeste niveau, både i hallen og på stranden. "Børme" er vært på banerne i København, og er klar til, at lære dig et trick eller to. Spørgsmål? Spør' Børme.

Tlf: 5350 0891

Mail: cbj@volleyball.dk

holdet-bag
bottom of page